Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 13:25

Школа №4

м. Знам’янка


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 263
Форма входу
Головна » 2017 » Червень » 6 » Відпочинок у пришкільному таборі «Веселка»
16:18
Відпочинок у пришкільному таборі «Веселка»

Розпочалися літні канікули – пора відпочинку для школярів. У пришкільному таборі відпочинку «Веселка» на базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 відпочиває 106 учнів за державний та батьківський кошт. У таборі працює чотири загони «Краплинки», «Дзвіночки», «Чарівники» та англомовний загін «Funny Balloons».

29 травня загін «Funny Balloons» влаштував чудовий конкурс малюнків. Учні намалювали яскраві і гарні картинки. Кілька учнів зізналися, що малювання – їхнє хобі. Цікаво було спостерігати за дитячим баченням світу та життя.

В загоні «Краплинки» новий день починається з бесіди про елементарні правила поводження в побуті, у громадських місцях, на вулиці тощо. З метою попередження нещасних випадків з вихованцями табору вихователі проводять цікаві бесіди, закріплюють їх переглядом тематичних мультфільмів та проведенням розвивальних вікторин. На свіжому повітрі організовуються цікаві рухливі ігри, під час яких діти закріплюють набуті знання про безпеку життєдіяльності. 

Загін «Дзвіночки» порадував інших конкурсом акторської майстерності. Учні 3-5 класів активно взяли участь у конкурсі. Учасники: Тюфягін М., Каліон К.,Камінська Є., Бобоша А., Корж М.,  Росомаха М., Шарманова А.. Переможці конкурсу акторської майстерності:

 

І місце – Бронштейн Дмитро, 5-А клас;

ІІ місце – Пачхуа Єгор, 3-А клас;

ІІІ місце – Шарманова Анастасія, 5-А клас.

 

30 травня у загоні «Funny Balloons» із самого ранку обговорювали ідеї, які будуть представлені на стіннівці. Відразу після сніданку дієти із захопленням взялися за малювання. На стіннівці відтворили всі літні справи: малювання, читання, плавання, рухливі ігри, катання на велосипеді тощо. Школярі пообіцяли, що обов’язково весело і цікаво проведуть літній відпочинок.

Свято відкриття табірної зміни відбулося 31 травня 2017 року. Із самого ранку вихованці готували пісні, танці та сценки. Для урочистого концерту приготували кольорові повітряні кульки. Від кожного загону було презентовано номери художньої самодіяльності. Загін  «Funny Balloons» презентував себе англійською мовою. Всі присутні завзято аплодували артистам та щиро веселилися на міні дискотеці.

Першого червня старший загін взяв участь у міському святі до Дня захисту дітей. Вихованці пройшли святковою ходою містом та чудово провели час  у міському парку відпочинку.

У загоні  «Funny Balloons»  пройшов цікавий конкурс проектів «My street». Діти малювали свої будинки, вулиці та презентували їх англійською мовою.

Другого червня загін «Чарівники» присвятили час інтелектуальним іграм «Магнетік геймс», «Чессет», «Монополія». Частина учнів влаштувала змагання з шахів і шашок. Переміг Денис Флорінцев.

Також учні табору переглянули документальний фільм про Чорне озеро, а потім позмагалися у грі «запитання-відповідь» про цю перлину Знамянщини.

 Загін «Funny Balloons» провів талант-шоу «My Hobby». Школярі англійською мовою співали, читали вірші та гуморески. А також презентували свої поробки та малюнки.

Табір «Веселка» продовжує працювати, вихованцям дуже подобається.

Переглядів: 358 | Додав: elen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

©Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz