Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 15.05.2024, 06:26

Школа №4

м. Знам’янка


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 263
Форма входу
Головна » 2021 » Березень » 19 » Будьте обережні на залізниці!
12:37
Будьте обережні на залізниці!

В Україні склалася критична ситуація щодо порушень громадянами Правил встановлених на залізничному транспорті, а саме перехід через залізничні колії в невстановлених місцях або при русі поїздів, випасу худоби поблизу залізничної колії, побиття скла світлофорів та вікон у приміських, пасажирських поїздах.

       Випадки незаконних втручань, порушень громадянами Правил встановлених на залізничному транспорті, можуть призвести до неминучих наслідків — загибелі (травмування) людей, техногенної катастрофи, дезорганізації руху як залізничного, так і автомобільного транспорту, тощо.

       Звертаємо увагу, що передбачене покарання за умисне знищення або пошкодження чужого майна, — накладення штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років.

        Ризик наїзду на людину збільшується, особливо, в густонаселених пунктах та приміських зонах. Під колесами залізничного транспорту щорічно отримують важкі травми десятки дітей та підлітків. Чимало випадків травмування зі смертельним наслідком. Тому, знаходячись поблизу колії, необхідно бути максимально уважним самому і спостережливим до оточуючих.

      Нещастя в родинах потерпілих пояснюється не лише порушенням чи недотриманням правил техніки безпеки: з їхнього боку під час перебування на залізничній колії, а й байдужістю, неуважним ставлення людей, що знаходяться поряд. Більшість постраждалих — школярі, що опинилися на колії без певної мети, а також діти дошкільного віку. Найпоширенішою причиною травматизму є ходіння по коліях, перехід залізниці у непризначених для цього місцях, ігри поблизу залізничних колій.

       З метою попередження травматизму на залізниці у Знам’янській ЗШ І-ІІІ ст..№ 4 проводиться профілактична робота (бесіди, години спілкування, перегляд фільмів), спрямована на уникнення безконтрольного перебування дітей на коліях, зловмисного впливу на діяльність залізничного транспорту, інших правопорушень. 

Безпека на залізниці.

Безпека дітей на залізниці.

Правила безпеки на залізниці (для школярів молодшого шкільного віку).

Переглядів: 169 | Додав: elen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

©Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz