Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 22:45

Школа №4

м. Знам’янка


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 263
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 25 » Всеукраїнський олімпійський урок
20:18
Всеукраїнський олімпійський урок

   В період з 08 по 15 вересня 2012 року в нашій школі пройшов всеукраїнський олімпійський урок та олімпійський тиждень метою яких була пропаганда олімпійських ідеалів, як важливих чинників утвердження здорового способу життя, залучення учнів до активних занять фізичною культурою та спортом, сприяння вихованню почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів, які представляють нашу державу на міжнародних змаганнях найвищих рівнів.

   Організувала і провела всеукраїнський олімпійський урок вчитель фізичної культури Клюка Наталія Олександрівна. Почесними гостями, запрошеними вчителем, були виконавчий директор НОК України в Кіровоградській області Соколовський Олег Миколайович, та заслужений тренер України з греко-римської боротьби ДЮСШ Клюка Юрій Григорович. В ході заходу приймав участь вчитель фізичної культури школи Міщенко Микола Михайлович.

    Наталія Олександрівна висвітлила основні та мету сучасного олімпійського руху – «сприяти побудові кращого світу через виховання молоді засобами спорту без будь-якої дискримінації та у дусі дотримання принципів олімпізму,що включає в себе взаєморозуміння,дружбу,атмосферу солідарності та чесної гри».

    Тренер ДЮСШ Клюка Ю.І. розповів про чисельні та вагомі здобутки його вихованців,які захищатимуть честь нашого міста,області,країни на змаганнях найвищих рівнів.

    Міщенко М.М. змістовно розкрив досягнення випускників а також учнів школи у різних видах спорту,привернув увагу до переваг здорового способу життя.

    Виконавчий директор НОК України в Кіровоградській області Соколовський О.М. передав привітання всім учасникам  Всеукраїнського олімпійського уроку від Президента НОК України,олімпійського чемпіона,героя України - Сергія Бубки,розповів учням про олімпійський рух у світі,зокрема в Україні,про досягнення українських спортсменів на XXX олімпійських іграх та Параолімпійських іграх у Лондоні,привітав з тим,що наша землячка Анастасія Мисник виборола друге місце у штовханні ядра і стала срібною призеркою Параолімпійських ігор. Олег Миколайович запропонував учням прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі «Прокачай себе в ритмі олімпіади» а також передав школі подарунки від НОК України.




Переглядів: 676 | Додав: Talpis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

©Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz